uipath lesson 2 quiz answers

uipath lesson 2 quiz answers

UiPath Lesson 2 Quiz Answers

We can familiar about variables using Lesson 2 quiz answers . In UiPath tools, variables are used to store multiple types of data. Another key aspect of variables is that their value can change so that you can, for example, control how many times the body of a loop is executed.

Below are uipath lesson 2 quiz answers.

1). What happens if you rename a variable from the Variables tab ?

Ans : – The name will be automatically updated in all the activities that use it.

2). How can you display an Integer value, myNumber, inside a Message Box window?
Ans : “My number is “ + myNumber.ToString

3). When should you use the Flowchart workflow?
Ans. When having a process with many decision blocks
When modelling a process that has loops to previous states

4). What is the best way to make a three-way decision inside a Flowchart?
Ans:- By using a Flow Switch activity

5). What data types can be stored inside an array?
Ans :- Double
Integer
Boolean
String

6). What activity should you use to select one choice from multiple choices, based on the value of a given expression?
Ans :- Switch activity

7). You can insert a Sequence activity in a Flowchart activity.
Ans :- True

8). Can you insert a Flowchart activity in a Sequence?
Ans : Yes

9). Which of these are workflow types available in UiPath Studio?
Ans:- Sequence
Flowchart

10). When having multiple activities executing in a fixed sequential order, what kind of workflow should you use?
Ans :- Sequence

For reference :  UiPath Tutorials

Conclusion :

Variables are nothing but the bucket(container) for values, Variables are important in any program language or in any automation tools. without variables it becomes difficult to handle the value sin the tools.We can create variable in many ways in UiPath, We will see few ways to create them. Variables help the values to pass between different modules.

lesson 1 introduction to uipath

 

SHARE THIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.