UiPath Final Test Answers

UiPath-Final-Test-Answers

UiPath Final Test Answers

UiPath is a full solution for application integration, and automating third-party applications, administrative IT tasks and business IT processes. One of the most important notions in UiPath is the workflow.

RPA refers to process automations where computer software drives existing enterprise application software in the same way that a user does. This means that unlike traditional application software, Robotic Automation is a tool or platform that operates and orchestrates other application software through the existing application’s user interface and in this sense is not “integrated”.

Below are the answers of UiPath Final Test

1). How can we test if a given address (a string variable called fullAddress) can be found on a particular street (a string variable called streetName)?

Ans : – fullAddress.Contains(streetName)

2). How many characters does “*” replace?

Ans : – Zero or more

3). By using the Full Text scraping method, the robot is able to:

Ans : -Get hidden information

4). When is it recommended to use containers?

Ans : – When performing multiple operations in the same window

5). Can you hover the mouse over a specific UI Element?

Ans : – Yes, by using Hover OCR Text activity

6). What happens if the AddHeaders option is checked in the Read Range Activity?

Ans : – The first row from the specified range is considered to be the column names

7). What activity allows you to customize the name of the sender when you are sending an email?

Ans : – Send Outlook Mail Message

Send SMTP Mail Message

8). What is a sequence most suitable for?

Ans : – Short and simple workflows

9). How do you exit the selection mode?

Ans : –  Right click

ESC

10). What should you use to scrape tables from a web page?

Ans :  – Data Scraping

Reference : UiPath Tutorials

See Other Post : uipath-orchestrator-quiz-answers

Lesson 6 selectors

SHARE THIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.